NOVELTY AE si valoarea investitiei in agrement

07.04.2017

Pe data de 6 aprilie 2017, Therme Bucuresti a gazduit o noua editie a Conferintei Aquatica Experience. Cu aceasta ocazie, s-au reunit lideri mondiali din industria agrementului pentru a dezvalui noi oportunitati de business intr-un segment cu profituri rapide si potential pe termen lung.

Aquatica Experience inseamna leadership in dezvoltarea de proiecte creative, eficiente si profitabile in industria agrementului, fiind specializati in parcuri de distractii, aqua parks si zone de divertisment, relaxare si tratament pentru facilitati turistice. Aquatica Experience este un brand dezvoltat prin asocierea unor jucatori internationali cu experienta aprofundata in industria de agrement si divertisment. Echipa multidisciplinara asigura competentele necesare pentru dezvoltarea unor proiecte integrate. Aqua Azur, Polin Waterparks si NOVELTY AE sunt cei 3 parteneri care reusesc, datorita celor peste 10 ani de experienta in industrie transpusa intr-un portofoliului variat si premiat international, sa creeaza experiente personalizate la standarde internationale.

Conferinta "Valoarea investitiei in agrement", a fost despre trecut, prezent si viitor in turismul de agrement. Mai exact, investitorii invitati (atat din domeniul public cat si privat), care au descoperit potentialul acestei industrii deja, au impartasit exemple de buna practica iar reprezentantul Ministerului Turismului a dezvaluit faptul ca segmentul agrement este o prioritate in planul de dezvoltare a Romaniei. Toate acestea ne-au ajutat sa concluzionam faptul ca industria de agrement este una dintre cele mai inovatoare si oportune piete din Romania.

http://aquaticaexperience.ro/conferinta-2017/#media-video