2 proiecte NOVELTY AE in finala World Architecture Festival 2015

23.06.2015

Peste 700 de proiecte au intrat anul acesta în cursa pentru mult râvnitele premii acordate în cadrul Festivalului Mondial de Arhitectura - cel mai mare eveniment internațional de arhitectură din lume, un eveniment dedicat celebrării excelenței. NOVELTY AE are la bază angajamentul către excelență și astfel am considerat ca fiind o datorie morală să arătăm lumii valoarea arhitecturii românești.
Înscrierea celor 2 proiecte a fost doar primul pas în pentru caștigarea vizei către scena internațională de arhitectură atât pentru biroul nostru de arhitectură, cât și pentru România. Dintre cele 31 de categorii disponibile, NOVELTY AE a optat să participe cu SKYLINE înscris în categoria Educație, secțiunea Proiecte Viitoare (http://noveltyae.ro/proiecte/skyline)

prezentare1
prezentare2

iar în categoria Proiecte din domeniul Sănătații, secțiunea Proiecte Viitoare, am înscris proiectul LEGACY (http://noveltyae.ro/proiecte/legacy).

prezentare1f
prezentare2f

Jurizarea a fost asigurată de o echipă impresionantă de specialiști în domeniu, precum Sir Peter Cook – Director al CRAB Studio sau Sou Fujimoto - Director Principal al Sou Fujimoto Architects, aceștia considerând ambele proiecte demne de finala Festivalului Mondial de Arhitectura. Astfel, biroul nostru de arhitectură se alatură unei liste spectaculoase de finaliști cum ar fi Foster + Partners, Zaha Hadid Architects, Herzog & de Meuron, OMA, Buro Ole Scheeren, Rogers Stirk Harbour + Partners, Rafael Viñoly Architects, BIG, Grimshaw Architects, Heatherwick Studio și Carlos Ott.
Reușita cu adevărat remarcabilă o reprezintă atingerea unei culmi pe care doar încă 2 din birouri de arhitectură din România au avut ocazia să le exploreze.
Felicitări echipei dar și clienților noștri care, datorită deschiderii și încrederii în viziunea noastră, au făcut toate acestea posibile.

Lista finaliștilor la categoria Educație – Proiecte Viitoare:
https://www.worldarchitecturefestival.com/content/education-0?search_id=125
Lista finaliștilor la categoria Proiecte din domeniul Sănătății – Proiecte Viitoare:
https://www.worldarchitecturefestival.com/content/health-projects?search_id=125