Despre

Suntem o companie specializata in servicii complete de proiectare, consultanta, studii de teren si expertizare tehnica. Cu ajutorul dinamismului echipei de profesionisti, compusa din arhitecti si ingineri care impartasesc aceleasi valori: PROFESIONALISM, DEDICARE SI GRIJA PENTRU CLIENT, am reusit sa fim prezenti in 4 tari, pe 2 continente: derulam proiecte majore in Romania, am proiectat investitii de 70 milioane de euro in locuinte sociale pe teritoriul Algeriei, oferim servicii de arhitectura pentru beneficiari din Austria si ne mandrim cu proiecte apreciate in Germania.

Ne derulam activitatea dupa proceduri stricte, eliminand astfel situatiile neprevazute in procesul de proiectare, in relatia cu clientul si in derularea din santier a investitiei. Procedurile implementate in timp ne-au ajutat sa eficientizam constant raportul calitate-pret atat al serviciilor noastre, cat si al investitiilor in care suntem implicati. Astfel, am devenit una din cele mai competitive companii de proiectare de pe piata, cat si cea mai sigura pentru clientii nostri. Suntem certificati ISO 9001 si 14001 de catre TUV Austria, una dintre cele mai apreciate si inovatoare companii in sectiunile de certificare, formare profesionala si inspectie tehnica, dovada a calitatii activitatii pe care o desfasuram.
Punem la dispozitia clientului intreaga expertiza, avand ca scop rezolvarea eficienta a nevoilor acestuia.

Calitatea muncii noastre este recunoscuta in cadrul celui mai important festival de arhitectura din lume, World Architecture Festival, unde suntem Finalisti 2015 la 2 Categorii, fiind nominalizati din 700 de proiecte participante din 48 de tari. Astfel, 2 proiecte publice realizate de NOVELTY AE, au fost, in 2015, in top 6 in LUME.

Prin activitatea noastra, clientii beneficiaza de un cadru eficient de derulare a investitiei prin oferirea, pe langa serviciile de proiectare - activitatea principala a companiei - servicii conexe proiectarii, dar interdependente. Datorita partenerilor nostri, experti in consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, devize si Cost management, expertize tehnice si studii de teren, acoperim o arie larga din activitatiile desfasurate in cadrul proiectarii si implementarii unei investitii. Astfel, reusim, printr-o buna coordonare si un standard ridicat de calitate, sa eficientizam costurile de proiectare si de executie, sa eliminam riscurile unor erori sau costuri neprevazute. De asemenea, avem competenta, inca din perioada precontractuala, sa bugetam integral costurile tuturor serviciilor pana in momentul inceperii executiei, oferind astfel clientului o evaluare clara a procesului de programare a unei investitii.

Echipa noastra de arhitecti si urbanisti este compusa din profesionisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Astfel, asiguram garantia unei proiectari de calitate si a unei documentatii complete, unei bune coordonari a specialitatilor, cat si un studiu exact al posibilitatiilor maxime de investitie oferite de terenul fiecarui client. Viziunea proaspata si indrazneata se datoreaza arhitectilor tineri ce intregesc echipa.
Suntem puternic ancorati in piata constructiilor prin intermediul unei stranse colaborari cu partenerii nostri. In acest fel, reusim sa fim permanent la curent cu inovatiile din domeniu si oferim proiectelor noastre detalii de executie clare referitoare la punerea in opera.
In cadrul fiecarui proiect colaboram strans cu furnizorii de echipamente pentru a intelege exact fluxurile aferente destinatiei constructiei. Asigurand un proiect 100% realizabil, cu cele mai bune solutii, putem garanta eficienta activitatii ce urmeaza a fi derulata in viitoarea constructie.
Ne implicam activ in procesul de autorizare a investitiei, in relatia clientului cu autoritatile, prin reprezentarea cu succes a acestuia in cadrul comisiilor tehnice, prin intocmirea documentatiilor pentru avize si acorduri.

Structura de rezistenta fiind o componenta importanta in cadrul fiecarui proiect derulat de noi, inginerii nostri cauta permanent sisteme constructive noi, hibride, pentru a eficientiza executia si costurile acesteia. Avem deja in portofoliu proiecte cu structuri pe beton, metal sau lemn, monolit, din elemente prefabricate si structuri hibride.
In vederea aplicarii celei mai bune solutii, colaboram constant cu verificatori MLPAT si profesori de la Facultatea de Constructii si oferim solutii eficiente de consolidare prin intermediul Expertiilor nostri tehnici.
Am efectuat revizii la proiecte de structura deja realizate, reusind sa reducem consumurile de material cu pana la 32% si sa eficientizam executia prin micsorarea timpului alocat acesteia si diminuarea manoperei.

Am format o echipa dinamica si competenta pentru a putea oferi clientilor numai proiecte de calitate: alcatuita din specialisti cu experienta in domeniul instalatiilor, dar si din tineri ingineri, absolventi ai Facultatii de Instalatii Bucuresti, dornici de afirmare, fiecare proiect de instalatii este gandit si organizat astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte cerinte si standarde.
Am derulat proiecte de eficientizare a consumului de energie prin implementarea de surse de energie verde. De asemenea, am dezvoltat parcuri de panouri fotovoltaice.
Ne bazam pe o organizare interna eficienta, personalizata pe specificul fiecarui proiect in parte.

Element de baza in cadrul fiecarui proiect, urmarim atent costurile pe perioada derularii procesului de proiectare si reusim astfel sa tinem sub control valoarea executiei, oferind clientilor nostri optiuni de pret pe perioada elaborarii proiectului.
Suntem specializati pe formatul H.G. 28, devizele nostre fiind pliate perfect in proiectele de Achizitie Publica si parte eficienta in proiectele cu Finantari nerambursabile.
Livram clientiilor nostri cu acuratete valori ale investitiei si parghii de control ale costurilor pe perioada executiei.

Misiunea consultantilor nostri este atragerea de surse de finantare de la institiutii romanesti sau straine (Fonduri Structurale si de Coeziune, alte instrumente de finantare ale UE, Banca Mondiala, BERD, ministere).
Cu rata de reusita de 98% proiecte finantate din cele derulate de noi, am favorizat realizarea de proiecte pentru Institutii publice din Romania, companii si persoane private.
Oferim clientiilor nostri servicii complete de consultanta: de la identificarea finantarii, intocmirea cererii de finantare si pana la implementarea si finalizarea investitiei.